nandra-logomark
Delatnosti

Skladištenje

Naša delatnost obuhvata i savremeno skladištenje crnog luka, koje sprovodimo u strogo kontrolisanim uslovima. Na taj način čuvamo svežinu, kvalitet i sigurnost proizvoda do isporuke.

Kvalitet čuvamo
i posle žetve

Nakon vađenja i obrade, crni luk se skladišti u namenskim prostorima sa stalnom ventilacijom i sistemima za sušenje.

Naš proces omogućava dugotrajnije čuvanje proizvoda bez gubitka kvaliteta i svežine. U svakom trenutku znamo gde se nalazi svaka serija proizvoda i u kom je stanju.

Skladišni prostor crnog luka u mrežama za dugotrajno čuvanje uz ventilaciju i sušenje.

Skladištnje koje poštuje standarde

Naši skladišni kapaciteti su projektovani tako da zadovolje potrebe profesionalne poljoprivredne proizvodnje.

Kombinujemo tehničku opremljenost, organizaciju i iskustvo da bismo obezbedili siguran prostor za hiljade tona luka tokom cele godine. Svi uslovi skladištenja prilagođeni su karakteristikama sorte i tržišnim zahtevima.

nandra-ikonica
Proces

Zašto je naše skladištnje pouzdan izbor?

Kontakt

1

Kontrolisani uslovi

Naši skladišni prostori opremljeni su ventilacionim sistemima, uređajima za sušenje i sistemima za kontrolu temperature i vlažnosti vazduha.

Na taj način sprečavamo kvarenje, gubitak mase i pojavu bolesti ili truleži. Održavamo stabilne mikroklimatske uslove, što omogućava dug vek trajanja proizvoda i minimalne gubitke.

2

Nadzor serije

Svaka serija luka u skladištu ima svoju evidenciju, uključujući datum skladištenja, uslove čuvanja i poreklo parcele.

Zahvaljujući ovoj kontroli, možemo u svakom trenutku znati poreklo, stanje i raspoložive količine robe.

Ovakav sistem značajno podiže nivo bezbednosti i transparentnosti u poslovanju.

3

Spremnost za brzu isporuku

Luk se skladišti sortiran i upakovan, spreman za otpremu prema zahtevima kupaca - bez dodatne pripreme.

To nam omogućava brzu i efikasnu isporuku na domaće i izvozne destinacije.

Kroz dobru logistiku i jasno definisane procese, vreme od narudžbine do isporuke svedeno je na minimum.